Om forlaget

Forlaget Hunov & Haffgaard er et lille forlag på Nørrebro, der udgiver Graphic Novels med nye og endnu ikke helt så kendte tegnere og grafikere, men vi er også åbne over for mere etablerede tegneserieskabere, der har lyst til at eksperimentere. Tegnerne har det tilfælles, at de vil fortælle en god historie som samtidigt giver øjnene behagelige udfordringer. Det er vores ambition at alle udgivelser på forlaget skal være ”Cool, Edgy & Exclusive” så læseren får en god visuel og sanselig læseoplevelse. Hvis man skulle more sig lidt undervejs eller opleve et skævt blik på livets absurditeter, så er vi mere end glade.

Om Hunov & Haffgaard
På samme måde som verdenstegnelitteraturen er fyldt med store partnerskaber: Linda og Valentin, Yoko og Vic, Fætter Guf og Bedstemor And, Kurdy og Jermiah og Pirelli og Firestone, gik Hunov & Haffgaard i 2019 sammen om at udgive hæfter, tegneserier, zines og bøger, som vi brænder for.

Med Pippi Langstrømpes ord: “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert! “ kastede vi os uden tøven ud i forlagsverdenen. Vi er også rigtig gode venner og har mødt hinanden gennem mange år til koncerter i den dystre del af den københavnske musikscene, hvor vi er fælles om musik med en hård kant, som fx Punk, Noise, Post Punk og Industrial. Haffgaard er glad for synthesizere, og mindre glad for guitarfræs. Hunov nærer en indgroet angst for blæseinstrumenter. Vi holder begge meget af ikonisk design, Bauhaus, Rams, Panton, brutalisme, Space Age Grafik og retro Sci Fi – og har naturligvis en kæmpe kærlighed til TEGNESERIER.

Vores mål med forlaget er at løfte de tegnere, som vi kan lide, et lille stykke videre ved at få en gennemarbejdet udgivelse ud til læserne. Vi sætter altid pris på det eksperimenterende og modige. Vores fokus er den gode fortælling og den personlige streg. Ambitionen er hver gang at tilføje det lille ekstra, der gør udgivelserne til en god læseoplevelse – det lækre papir og det flotte omslag.

Skriv endelig til os, hunovhaffgaard@gmail.com hvis du har en historie, som du synes vi skal kigge på.

De bedste hilsner
Asger Hunov & Kristine Haffgaard


Tosset med tegneserier kan li´vores “indie vibe

Se programmet med omtalen af tre af vores første udgivelser: To the Bone, Der findes ikke Monstre og Coffee Brake.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Hold dig orienteret om vores kommende udgivelser og arrangementer