Der findes ikke monstre

 

 

“Der findes ikke monstre“
Ina Korneliussen har tegnet denne kærlighedshistorie om en hjemmegående mor, der bliver forført af monsteret under sengen på børneværelset. Måske er det i virkeligheden en flugt fra hverdagen eller specialet, der vist har været temmelig lang tid undervejs. Senere får monsteret en vinterdepression og det er jo heller ikke ligefrem med til at gøre dagligdagen i parcelhuset nemmere.

Ina Korneliussen har tidligere udgivet undergrundszinet ÆG og udstillede sine grafiske arbejder i CMYKkld i efteråret 2020. Du kan købe den engelsksprogede udgave af bogen i vores webbutik. Vi sender gratis i Danmark

Magasinet Metronaut:

“I Ina Kjølby Korneliussen seneste tegneserie indleder en specialestuderende kvinde et overraskende sexuelt forhold med monstret under sit barns seng. Men klassisk Ina, så er en spade ikke altid en spade, og hvad er det der monster egentlig?

DER FINDES IKKE MONSTRE er stærkt anbefalelsesværdig!”
https://metronaut.dk/tegneserier/der-findes-ikke-monstre-under-inas-seng/

 

Lektørudtalelse: 
“… skarpt vinklet historie, der både overrasker og maner til eftertanke. Balancerer fermt mellem beskrivelse af hverdagen i en ung famile og et mere abstrakt plan, der åbner op for læserens mulighed for fortolkning. Tegningerne, der er blide og bløde, og holdt i sort-hvid med grå nuancer, understøtter fint historien.”
Download lektørudtalelesen >>


Litteratursiden

“. . . giver man sig selv lov til at åbne op over for de mange lag af fortolkning, så vil man helt sikkert finde masser af tankevækkende emner, der udvider læseoplevelsen til et nyt niveau. Og det er netop det smukke ved tegneseriekunsten.
https://litteratursiden.dk/boeger/der-findes-ikke-monstre


Ina Korneliussen,
Der findes ikke monstre

Udgivelsesdag: 01.09.2021

52 sider, 17 x 21 cm, sort og hvidt tryk

ISBN 978-87-973040-1-3


Der findes ikke Monstre kan købes her:
Bog & Idé
SAXO.com

“Du er så klog mor!”


A3 plakat, kan bestilles på hunovhaffgaard@gmail.com